Ugostiteljsko turistički kompleks "Drinska ruža" na 40.000m² (Popovi / Bijeljina, BiH)

Ugostiteljsko turistički kompleks Drinska ruža se nalazi na samoj obali rieke Drine, u neposrednoj blizini Pavlovića mosta na 12km od Bijeljine. Prostire se na 40 000m² i nalazi se u potpuno prirodnom okruženju sa poribljenim potocima, izvorima, šumarcima, fontanama, kao i starim kućicama (magazama),starim mlinom u kom se i danas melje brašno za potrebe restorana, mini ZOO vrtom, parking prostorom i heliodromom.
Ugostiteljsko turistički kompleks "Drinska ruža" raspolaže i sa dvije restoranske jedinice čiji su otvorni kapaciteti smješteni jednim djelom u šumarku, a drugim djelom na samoj obali rijeke Drine, kao i zatvorenim kapacitetima koji su opremljeni sa unikatnim namještajem, antikvitetima kao i dijelima naših poznatih slikara.
U restoranu "Drinska ruža" ćete između ostalog, pored ukusnih narodnih specijaliteta domaće kuhinje uživati u prijatnom ambijentu i velikom izboru domaćih pića i vina,uz bogat izbor starih proverenih rakija. Osoblje ovog restorana i ljubazna usluga svojim posjetiocima garantuje dobar provod gdje će biti zasigurno zadovoljena sva vaša čula. Topla atmosfera i prijatna starogradska muzika, kao i tamburaši uživo učiniće vas zasigurno stalnim gostom ove destinacije.












Comments

Najpopularnije

Ficibajer (Brčko distrikt, BiH)

Izletište Zlaća (Banovići, BiH)

ZOO VRT "Bingo" (Bosanska poljana, Tuzla, BiH)